Betongslipning Jönköping

JKPG Riv & Sanering AB – betongslipning Jönköping

Ett företag med erfarenhet

Behöver du i Jönköping hjälp med betongslipning? Varmt välkommen till Jkpg Riv & Sanering AB! Vår stora expertis och meriterande erfarenhet ligger främst inom arbetsområdena rivning, sanering samt betonghåltagning. Inom dessa branscher kan vi erbjuda våra kunder en trygg och kvalitativ lösning till ett rimligt pris. Jkpg Riv & Sanering AB består av ett team som alla jobbar efter samma mål, att genomföra ett arbete som kunden känner sig helt nöjd med.

Vi har en omfattande kundbas som till största del består av företag, men självklart välkomnar vi även privatpersoner! Vissa arbeten kan berättiga till rotavdrag om du är en privatperson.

JKPG Riv & Sanering

Sedan 2009 har vi försett våra kunder med väl utförda saneringsarbeten, rivningsarbeten och betonghåltagningar. Vi är aktiva i en bransch vars arbetsområden ställer höga krav, därför är vår kunskap och erfarenhet av stor vikt för att åstadkomma ett resultat som håller i längden.

JKPG Riv & Sanering AB har licenser och utrustning för att genomföra betongslipning i Jönköping!

Rivning och sanering

De rivningsarbeten vi genomför kan variera kraftigt i omfattning. Det kan vara allt från mindre lägenheter och bostadshus till stora industrilokaler.

Vad gäller sanering kan vi genomföra bland annat badrumssanering, sanering för fjärrvärme och även taksanering, där vi avlägsnar asbest. Vi säkerställer alltid att avfallet avlägsnas och tas hand om korrekt!

VÅRA TJÄNSTER

När dom gjuter fel så får man borra och borra upp den ...

Nu tar man påsk ledigt från golv slipning på crossfitt på haga ...

Fin utsikt från bymarken ...

DAX att hoppa i ...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Betongslipning Jönköping

JKPG Riv & Sanering AB

Östra storgatan 50, 553 21 Jönköping
Betongslipning Jönköping
073-730 03 11